Παρών στην προπόνηση του ΗΡΑΚΛΗ ο Μιλένκο Τέπιτς. Ο νέος αθλητής του Ηρακλή γνώρισε συμπαίκτες και προπονητές και έπιασε άμεσα δουλειά στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της Ομάδας ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟ, τη Δευτέρα 25/11 (19:00), στο ΟΑΚΑ.
Στις πρώτες του δηλώσεις με τη μπλε φανέλα στο Ιβανώφειο ο έμπειρος Σέρβος γκαρντ/φόργουορντ υπογράμμισε πως:
"Ήταν πολύ ευχάριστο για μένα πως με το που έλυσα τη συνεργασία μου με τη Βαρέζε, όπου ξεκίνησα τη χρονιά, χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν ο κόουτς του ΗΡΑΚΛΗ. Η επιθυμία να συνεργαστούμε ήταν κάτι σημαντικό για μένα και καθώς γνωρίζω καλά την πόλη, έχοντας ξαναπαίξει εδώ, δε χρειάστηκε και πολύς χρόνος για να αποφασίσω.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι μια ιστορική ομάδα, απ' ότι έμαθα και είδα, είναι και η πιο σταθερή ομάδα της πόλης, καθώς οι άλλοι δύο σύλλογοι έχουν προβλήματα, έχει μια γενικά αισιόδοξη εικόνα, και οικονομικά και αγωνιστικά και έχοντας μάθει και από παιδιά που έπαιξα παλιότερα μαζί τους τι ισχύει, ήρθα άμεσα. Δεν είχα τη δυνατότητα να μιλήσω τεχνικά με τον κόουτς ακόμη, πιστεύω ότι όλοι ξέρουν τι μπορώ να προσφέρω σε άμυνα και επίθεση και απλά χρειάζεται σκληρή δουλειά απ' όλους μας.
Ο κόσμος μας είναι εξαιρετικός, έχω δει τι συμβαίνει στο γήπεδο μας και είναι ένα μεγάλο όπλο για εμάς. Στο μπάσκετ και στον αθλητισμό υπάρχουν και οι ωραίες και οι συγκλονιστικές στιγμές, αλλά υπάρχουν και οι λύπες, έτσι είναι και στη ζωή. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι μια καλή Ομάδα που πιστεύω ότι μπορεί να φέρνει πιο πολλές χαρές και γι' αυτό θέλω να βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ".