Σπουδαία νίκη που την απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη σημείωσε η Λαμία που επικράτησε με 1-0 της Ξάνθης, για την 11η αγωνιστική της Super League. 


Ο Μπεχαράνο στο 54' σημείωσε το τέρμα που χώρισε τις δύο ομάδες. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Άκη Μάντζιου στο πρωτάθλημα.

Ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, κάτι που η Λαμία είχε πετύχει άλλη μια φορά, τον περασμένο Ιανουάριο, όταν κέρδισε διαδοχικά στην έδρα της Παναθηναϊκό, Ατρόμητο και Απόλλωνα. Αυτό σημαίνει ότι ισοφάρισε το ρεκόρ της στη Super League.

Αυτό όμως που είναι νέο ρεκόρ για τη Λαμία, είναι ότι στις τρεις νίκες της, 1-0 τον Βόλο, 3-0 την ΑΕΛ και 1-0 την Ξάνθη, δεν δέχτηκε γκολ. Είναι η πρώτη φορά που κρατά την εστία της ανέπαφη σε τρία διαδοχικά παιχνίδια, από το καλοκαίρι του 2017, που ανέβηκε στην κατηγορία.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας
Γκολ: 54' Μπεχαράνο / -
Δοκάρια: - / -

Διαιτητές: Κουμπαράκης Στέφανος (Θράκης) ΒΟΗΘΟΙ Μπάλτας Χρήστος (Αχαΐας) Τζιώτζιος Χρήστος (Θράκης) ΤΕΤΑΡΤΟΣ Καραντώνης Δημήτριος (Ημαθίας)
Κίτρινες: 59' Μπεχράνο, 60' Ντελ Πίνο, 71' Δημούτσος, 72' Πλιάτσικας. 90' Σαλιάκας / 45' Καρασαλίδης, 48' Μουλέν
Κόκκινες: - / - 

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Καραμάνος (87' Βύντρα), Τιρόνε (74' Σάλιακας), Ρόμανιτς, Τουράμ (93΄ Βλαχομήτρος).

Ξάνθη (Ραμίρεθ): Αμπάντ, Ντε Αμορίμ (85' Πολέτο), Λισγάρας, Καρασαλίδης, Σόσα, Μουλέν (70' Ντε Λούκας), Τερκί, Τζουρίτσκοβιτς (64' Μπαριέντος), Εντουάρντο, Μαλεζάς, Ρενέλα.