Κλειστό θα είναι το κέντρο της Θεσσαλονίκης αύριο Κυριακή, από τις 2.30 μ.μ, για τις πορείες και τις άλλες εκδηλώσεις που θα γίνουν με αφορμή την 46η Επέτειο Εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Όπως ανακοίνωσε η Τροχαία, η κυκλοφορία θα διακόπτεται σταδιακά σε Εγνατία, Εθνικής Αμύνης, Τσιμισκή, Αγίου Δημητρίου, Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Καρόλου Ντηλ, Βασιλέως Ηρακλείου, Γ΄Σεπτεμβρίου, Αγγελάκη, Αρμενοπούλου, Γρηγορίου Λαμπράκη, Κωνσταντίνου Καραμανλή και όπου αλλού απαιτηθεί.
Επίσης δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και συγκεκριμένα:
Από τις 6 το πρωί, ως τη λήξη των εκδηλώσεων, σε Εγνατία από Δωδεκανήσου μέχρι Εθν. Αμύνης, στην Εθνικής Αμύνης, από το Συντριβάνι ως το Λευκό  Πύργο, Αγίου Δημητρίου, από Εξάρχου ως την Γ΄ Σεπτεμβρίου και από την οδό Προξένων ως την Στεφάνου Δραγούμη, στην Γ΄ Σεπτεμβρίου, από την Αγ.Δημητρίου μέχρι τη Λαμπράκη, στην Καρόλου Ντήλ, από την Τσιμισκή μέχρι την Βασιλέως Ηρακλείου, στην Βασιλέως Ηρακλείου από την Αριστοτέλους ως την Καρ.Ντήλ, στην Κωνσταντίνου Καραμανλή, από την Γ΄ Σεπτεμβρίου μέχρι την Καυτανζόγλου, στη Βενιζέλου από Τσιμισκή ως την Ερμού και στην Ολυμπιάδος, από την Ζωγράφου μέχρι Κασσάνδρου.