[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Αντιδράσεις από τα ξημερώματα στην μεταφορά προσφύγωνΑντιδράσεις σημειώνονται, από τα ξημερώματα, σε Πέλλα, Πιερία και Σέρρες, για τη μεταφορά προσφύγων σε ξενοδοχεία των περιοχών.

Ένταση σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή των Γιαννιτσών, όταν ομάδα περίπου 40 ατόμων δημιούργησε «μπλόκο», παρεμποδίζοντας δύο λεωφορεία με πρόσφυγες και μετανάστες να μπουν σε παράδρομο, που οδηγούσε σε ξενοδοχείο της περιοχής. Χρειάστηκε η συνδρομή της Αστυνομίας, ώστε τελικά τα λεωφορεία να φτάσουν στον προορισμό τους ακολουθώντας εναλλακτική διαδρομή.
Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media φαίνονταν ένα λεωφορείο μέσα στο σκοτάδι κι ακούγονταν κάποιοι να φωνάζουν "πάρτε δρόμο", "φύγετε από δω", ενώ υπήρξαν κι ένας - δύο που κλότσησαν τις λαμαρίνες του λεωφορείου. Όταν το λεωφορείο με τους πρόσφυγες ανέπτυξε ταχύτητα κι έφυγε, ακούγονταν να λένε "έτσι! Φεύγουν από τα Γιαννιτσά"!
Τα ξημερώματα επίσης, στην περιοχή των Σερρών, ομάδα ατόμων θέλησε να παρεμποδίσει λεωφορεία που μετέφεραν πρόσφυγες και μετανάστες σε ξενοδοχείο του Σιδηροκάστρου. Τελικά, και πάλι με τη συνδρομή της Αστυνομίας, τα λεωφορεία έφτασαν στον προορισμό τους ύστερα από περίπου μιάμιση ώρα. Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος των νέων διοδίων του Στρυμωνικού (που δεν έχουν τεθεί ακόμα σε λειτουργία), στον κάθετο άξονα της Εγνατίας.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]