Επιχείρηση για περισσότερο φως στις γειτονιές θέτει σε εφαρμογή ο δήμος Ωραιοκάστρου. Αντικαθιστά καμένους λαμπτήρες στις δημοτικές ενότητες του Ωραιοκάστρου, της Καλλιθέας και της Μυγδονίας.


Σύμφωνα με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Υποδομών και Αθλητισμού Χαράλαμπο Καζαντζίδη, ο διαγωνισμός για την προμήθεια λαμπτήρων ολοκληρώθηκε με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης μόλις την περασμένη εβδομάδα και ήδη το συνεργείο του δήμου Ωραιοκάστρου έχει πιάσει δουλειά, για να αποκαταστήσει τα προβλήματα που έχουν καταγραφεί.

«Συγκεντρώσαμε όλα τα αιτήματα που είχαν κατατεθεί από τους πολίτες τόσο προς τον δήμο όσο και προς τις κατά τόπους κοινότητες και καταρτίσαμε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για την άμεση αντιμετώπιση των ζητημάτων που μας υποδείχθηκαν», σημείωσε ο κ. Καζαντζίδης, υπογραμμίζοντας ότι μέχρι και την επόμενη εβδομάδα θα αντικατασταθούν περίπου 700 καμένοι λαμπτήρες.

Οι εργασίες άρχισαν σήμερα από την περιοχή του Ωραιοκάστρου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί από τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες και εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες, το συνεργείο του δήμου Ωραιοκάστρου θα εργαστεί ως εξής:

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου: Μελισσοχώρι – Ωραιόκαστρο

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου: Λητή – Ωραιόκαστρο

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου: Δρυμός – Ωραιόκαστρο

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου: Πεντάλοφος

Τρίτη 19 Νοεμβρίου: Νεοχωρούδα

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου: Ν. Φιλαδέλφεια

Πέμπτη 21 και Παρασκευή 22 Νοεμβρίου: Μεσαίο – Μονόλοφος – Πετρωτό.