[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ζάχαρης: Ας δείξουμε όλοι αυτοσυγκράτηση


«Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορούν πληροφορίες για ένα ρατσιστικό επεισόδιο το οποίο συνέβη έξω από σχολείο στα όρια του Δήμου μας.

Από όσο έχουμε πληροφορηθεί, για το περιστατικό διενεργούνται έρευνες, τόσο από την αστυνομία, όσο και από την εκπαιδευτική κοινότητα» δηλώνει σε ανακοίνωσή του αναφορικά με επίθεση σε πρόσφυγα -μαθητή Γυμνασίου του δήμου ο επικεφαλής της παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ του Δήμου Νεάπολης – Συκεών Ηλίας Ζάχαρης.

Και προσθέτει: «Είναι γνωστό ότι στον Δήμο μας έχουν διατεθεί περισσότερα από 40 σπίτια στα οποία φιλοξενούνται πάνω από 200 πρόσφυγες ενώ διαμένουν μόνιμα εκατοντάδες μετανάστες, χωρίς ποτέ να έχει συμβεί οποιοδήποτε επεισόδιο.

Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση σε όλους για αυτοσυγκράτηση στις δημόσιες δηλώσεις, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά το ίδιο το παιδί.

Ας περιμένουμε τις ενέργειες από τις αρμόδιες αρχές στις οποίες έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Βάφτηκε... μοβ ο Λευκός Πύργος (φωτογραφία και video)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]