[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

WiFi σε όλο το δήμο Αμπελοκήπων - ΜενεμένηςΕγκρίθηκε η ένταξη του δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Wifi4EU και ο Δήμος θα λάβει χρηματοδότηση από την Ε.Ε. για την εγκατάσταση και λειτουργία ασύρματου internet.

Μέσω του WiFi4EU η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιθυμεί να εξασφαλίσει δωρεάν συνδεσιμότητα Wi-Fi για τους πολίτες και τους επισκέπτες σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δημόσια κτίρια, βιβλιοθήκες, κέντρα υγείας, μουσεία, κλπ.
Ήδη βρίσκονται σε λειτουργία από τις αρχές καλοκαιριού 2 σημεία δωρεάν ασύρματης πρόσβασης τα οποία λειτουργούν μέσω δικτύου οπτικών ινών και με μεγάλες ταχύτητες στις δύο κεντρικότερες πλατείες του δήμου την Πλατεία Επταλόφου και την Πλατεία Τσομπάνογλου με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους του δήμου. 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Βάφτηκε... μοβ ο Λευκός Πύργος (φωτογραφία και video)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]