Κορωνοϊός: Στους 38 οι νεκροί, στα 1.156 τα κρούσματα στη χώρα

Έξι επιπλέον άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη χώρα μας από τον κορωνοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων από τη νόσο σε 38.

Δοξολογία στον Άγιο Δημήτριο - οι αφίξεις - Φωτορεπορτάζ και videoΑυτήν την ώρα ψάλλεται η Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, για την γιορτή του πολιούχου και την απελευθέρωση της πόλης από τον Τουρκικό ζυγό.


Χοροστατεί ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος και παρίστανται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, υπουργοί, βουλευτές(μεταξύ τους και ο... εορτάζων Δ. Κούβελας με τον πατέρα του, τ. υπουργό, Σωτήρη), ο περιφερειάρχης Απ. Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, αντιδήμαρχοι και άλλοι επίσημοι.
Με χειροκροτήματα έγινε δεκτός τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όσο και ο πρωθυπουργός. Πολλά τα χειροκροτήματα και οι εκδηλώσεις αγάπης κατά τη προσέλευση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ο οποίος, να σημειωθεί, έφθασε στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου... μετά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.Ιδιαίτερη συνομιλία είχαν ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Θ. Καράογλου με τον πρώην αν. υπουργό, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σωκρ. Φάμελλο, ενώ μόνος του έφθασε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου ο πρώην νομάρχης και περιφερειάρχης Παν. Ψωμιάδης.
Ιδιαίτερη συνομιλία ,στα σκαλιά του Ιερού Ναού, είχαν με τον πρωθυπουργό, ο γενικός γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης, ο περιφερειάρχης Απ. Τζιτζικώστας και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης, Τ. Σπηλιόπουλος.
Δείτε τα βίντεο:
Μ.Β.

Σχόλια