Χιλιάδες ηλεκτρονικά αρχεία, φωτογραφιών και βίντεο, πορνογραφίας ανηλίκων, είχε στο κινητό και τα τάμπλετ του, ένας Έλληνας από περιοχή της Βόρειας Ελλάδας ο οποίος συνελήφθη.

Τον συλληφθέντα εντόπισε ο Εθνικός Οργανισμός  Αγνοουμένων και Εκμεταλλευομένων Παιδιών των Η.Π.Α. . Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας μέσω του οποίου κατέβαζε το υλικό παιδικής πορνογραφίας από το Ίντερνετ. Ειδοποιήθηκε ο πάρχος και η υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, άρθηκε το απόρρητο των επικοινωνιών του -με εντολή εισαγγελέα- και εντοπίστηκε.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του 15 σκληροί δίσκοι, τρία τάμπλετ, τέσσερα κινητά όπου είχε αποθηκεύσει μεγάλο όγκο ηλεκτρονικών αρχείων ποργνογραφίας ανηλίκων και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα κι από εκεί σε τακτικό Ανακριτή.
Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια, θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εργαστηριακή εξέταση.