Μια από τις θεατρικές παραστάσεις που παρουσιάζονται στη Θεσσαλονίκη σας προτείνουμε, για απόψε το βράδυ.


Αναλυτικά:

Θέατρο


Την κωμωδία του Κάρλο Γκολντόνι «Υπηρέτης χ2» (Υπηρέτης δύο αφεντάδων) παρουσιάζει η Νεανική Σκηνή «Μελίνα Μερκούρη» σε σκηνοθεσία Ιωάννας Γεωργαντά στις "Βραδιές θεάτρου" του δήμου Νεάπολης Συκεών στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών στις 9 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Στο πλαίσιο του Showcase των 54ων Δημητρίων η ομάδα Angelus Novus θα παρουσιάσει την ιστορία του/της «Ερκουλίν Μπαρμπέν: Οι Αναμνήσεις Ενός Ερμαφρόδιτου» στις 21.00 στο Μπενσουάν Χαν,με είσοδο 12€ (8€ μειωμένο, 5€ ατέλειες).

Το θεατρικό έργο «Γέρμα» του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα σε διασκευή και σκηνοθεσία του Θανάση Σαράντου για δύο παραστάσεις σήμερα Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8 Οκτωβρίου στο Θέατρο Αμαλία στις 21.00. Είσοδος 15€(ισχύουν φοιτητικά 12€ - ατέλειες 8€).

Με το αυτούσιο κείμενο της «Φόνισσας» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, η Πειραματική Σκηνή της «Τέχνης» επιστρέφει στο Θέατρο Τ στη Θεσσαλονίκη, στις 21.30 με την Εφη Σταμούλη στον ρόλο της Φραγκογιαννούς. Είσοδος 14, 12 και 10€.

Μουσική


Στα πλαίσια των 54ων Δημητρίων στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 21.00, δύο βραβευμένες παραστάσεις, η πολιτική Performance «Revolt Athens» και η κυβερνοπανκ όπερα «Το Σπήλαιο» στις 7 & 8 Οκτωβρίου 2019, από την ομάδα ODC Ensemble και τη σκηνοθέτη Έλλη Παπακωνσταντίνου.