[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Εξαίρεση των Πολάκη - Τζανακόπουλου από την προανακριτική

Την εξαίρεση των Παύλου Πολάκη και Δημήτρη Τζανακόπουλου από τις εργασίες της, αποφάσισε η πλειοψηφία της  προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση της Novartis.

Yπέρ του αιτήματος εξαίρεσης ψήφισαν οι 16 βουλευτές της ΝΔ και του Κινήματος Αλλαγής, ο ΣΥΡΙΖΑ απείχε, το ΚΚΕ καταψήφισε και η Ελληνική Λύση δήλωσε «παρών».
Πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να ορίσει αντικαταστάτες προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της ερχόμενης Πέμπτης όπου έχει προγραμματιστεί η εξέταση του πρώην επικεφαλής της Novartis Hellas.
Δεν είναι, σίγουρο, όμως, ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν με αυτόν τον τρόπο αφού, αμέσως μετά, ο κ. Πολάκης, δήλωσε:
: «Τι θα κάνουν; Θα φέρουν την φρουρά και δεν θα μας επιτρέψουν να μπούμε στην συνεδρίαση; Θα είμαστε μέσα και το τι θα κάνουν αυτοί είναι δικό τους πρόβλημα. Εμείς δηλώνουμε ότι δεν αποχωρούμε γιατί δεν τους αναγνωρίζουμε το δικαίωμα να αποφασίζουν».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]