[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Διαμαρτύρεται η ΕΣΗΕΜ-Θ για ανάθεση Γραφείου Τύπου χωρίς ανοικτή διαδικασίαΤο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ, με αφορμή την ενέργεια του Μητροπολιτικού Οργανισμού Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης-MOMus να αναθέσει, για δεύτερη συνεχή διοργάνωση και χωρίς να προηγηθεί
οποιαδήποτε ανοιχτή διαδικασία επιλογής, σε δημοσιογράφο από την Αθήνα τα καθήκοντα Γραφείου Τύπου για την  Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης, επισημαίνει:
Φορείς που αναπτύσσουν τη δραστηριότητά τους στο πλαίσιο του ευρύτερου Δημοσίου είναι αναγκαίο να υιοθετούν ανοιχτές και διαφανείς διαδικασίες ανάθεσης έργων.
Φορείς που προβάλλουν και επικαλούνται γεωγραφικά στοιχεία για να ορίσουν την ταυτότητά τους, όπως και την ταυτότητα των δράσεών τους, εφόσον το κάνουν γνήσια, δεν γίνεται να τα ξεχνάνε επιλεκτικά και κατά περίσταση. 
Φορείς που κρίνουν ότι το δημοσιογραφικό δυναμικό της Θεσσαλονίκης είναι επαρκές για να καλύπτει τις τρέχουσες δράσεις τους αλλά όχι για να υποστηρίξει τις μείζονες διοργανώσεις τους, ας αναλογιστούν το μέγεθος της απαξίωσης που επιφυλάσσουν σε όσους κατά τα λοιπά απευθύνονται τακτικά ζητώντας δημοσιότητα. 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]