[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Οινοτουρισμός στο Château NicoLazaridi
Οργανώστε την επίσκεψη σας και συνδυάστε βόλτα στην εξοχή, ξενάγηση στο οινοποιείο και οινικές δοκιμές
Το #Château Nico Lazaridi από το Σάββατο 5 Οκτωβρίου είναι επισκέψιμο όχι μόνο τις καθημερινές αλλά και τα Σαββατοκύριακα! Συγκεκριμένα, κάθε Σάββατο και κάθε Κυριακή, το οινοποιείο στην Αγορά Δράμας είναι ανοικτό για ξεναγήσεις και γευστικές δοκιμές από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι!
Tο προσωπικό του οινοποιείου είναι σε καθημερινή βάση έτοιμο να ξεναγήσει κάθε επισκέπτη στους χώρους οινοποίησης και ωρίμασης αλλά και να τον οδηγήσει σε γοητευτικές γευστικές περιπλανήσεις, δοκιμάζοντας ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο δραμινός αμπελώνας!Μεμονωμένοι οινόφιλοι αλλά και οργανωμένα γκρουπ μπορούν να προγραμματίσουν την ξενάγησή τους στα ελληνικά ή αγγλικά στο τηλέφωνο 25210-82049-51 και στο e-mail info@nicolazaridi.gr ενώ υπάρχει πλέον και η δυνατότητα προαγοράς της ξενάγησης και της γευσιγνωσίας στο επίσημο e-shop του οινοποιείου www.thewinezoo.gr!
Σίσση Βασιλειάδου Photoreportage.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]