[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τι περιλαμβάνουν οι εορταστικές εκδηλώσεις σήμερα στη ΘεσσαλονίκηΜε τη μαθητική παρέλαση στην οδό Τσιμισκή συνεχίζονται, σήμερα, οι εορταστικές εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη, για την τριπλή επέτειο, τη γιορτή του πολιούχου Αγίου Δημητρίου, την απελευθέρωση της πόλης από τον τουρκικό ζυγό και το Έπος του '40.

Έτσι, σήμερα, Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 10.00 το πρωί θα γίνει κατάθεση στεφάνων από τη μαθητιώσα νεολαία στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού και θα ακολουθήσει στις 11.00 παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας παρουσία μελών της Κυβέρνησης και λοιπών Αρχών.
Στις 12.30 θα πραγματοποιηθεί  στέψη των μνημείων, των προτομών και των ανδριάντων των ηρώων από τη μαθητιώσα νεολαία και ταυτόχρονα θα ξεκινήσει στεφανιοδρομία από το Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων του Δ.Δ. Γέφυρας, με τελική άφιξη των δρομέων στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού στη Θεσσαλονίκη στις δύο το μεσημέρι.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Βάφτηκε... μοβ ο Λευκός Πύργος (φωτογραφία και video)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]