Οι διοικούντες τον Μ. Αλέξανδρο δεν επείσθησαν από τις προτροπές της «κυανόλευκης» διοίκησης, προκειμένου η αναμέτρηση με τον Ηρακλή να μεταφερθεί στο Βοηθητικό του Καυτανζογλείου, μολονότι
ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα εξυπηρετούσε και τους γηπεδούχους, οι οποίοι θα επωφελούνταν από τις ενισχυμένες εισπράξεις, που θα προέκυπταν από την παρουσία των Ηρακλειδέων.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί όπως αρχικώς είχε προγραμματιστεί, δηλαδή στο γήπεδο του Μ. Αλεξάνδρου, έναντι του Ποσειδωνίου, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, στις 15:00.
Πρακτικά, αυτό σημαίνει ταλαιπωρία για τον κόσμο του Ημίθεου, ο οποίος θα θελήσει – για έναν ακόμη αγώνα – να βρεθεί κοντά στην ομάδα, καθώς το συγκεκριμένο γήπεδο δεν διαθέτει κερκίδα για να τους φιλοξενήσει…
Συνεπώς, όσοι κατορθώσουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, θα πρέπει να το πράξουν όρθιοι και υπό άβολες συνθήκες…
Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και ο Ηρακλής συμπλήρωσε σε οριστικό επίπεδο το φετινό ρόστερ του.
Το θέμα με την ενεργοποίηση του Τρύφωνα Γιούδα ρυθμίστηκε, με την ΕΠΟ να του εκχωρεί το δικαίωμα μετακίνησης στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους.
Επίσης, οι τελικές κινήσεις των «κυανολεύκων» περιλαμβάνουν την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας του 21χρονου στόπερ Γιώργου Ταουσάνη, του Γιώργου Δήμτσιου, ο οποίος αγωνιζόταν πέρσι στην Κ19 του Ημίθεου, του Θόδωρου Ιωαννίδη, ο οποίος αγωνιζόταν πέρσι στην Κ17 του Συλλόγου, ενώ επέστρεψε και ο Δημήτρης Ηρακλής, ο οποίος υπήρξε αγωνιστικό στέλεχος της Ακαδημίας του Ηρακλή.