Τη συνεχώς ανοδική πορεία του ΠΑΟΚ τόνισε ο Δημήτρης Γιαννούλης, ενώ αναφέρθηκε στα εγκωμιαστικά λόγια που έχει πει για αυτόν ο Αμπέλ Φερέιρα και στους υψηλούς στόχους του συνόλου.
Αναλυτικά, όσα είπε στην επίσημη σελίδα του ΠΑΟΚ:

Για τις τελευταίες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ: «Βλέπουμε από τα αποτελέσματα πως η ομάδα γίνεται καλύτερη. Είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, έχουμε αφομοιώσει τη φιλοσοφία του προπονητή και θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια».

Για το τι άλλαξε: «Δεν άλλαξαν πολλά. Η δουλειά στις προπονήσεις είναι ίδια, ίσως και περισσότερη. Χρειάζεται χρόνος για να αφομοιώσεις ένα εντελώς διαφορετικό πλάνο. Η αρχή έγινε με την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ, κάναμε εξαιρετική εμφάνιση, θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει. Άρχισε να ρολάρει η ομάδα και να έρχονται τα αποτελέσματα».


Για τα εγκωμιαστικά λόγια του Αμπέλ Φερέιρα για τον ίδιο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ακούω τέτοια λόγια από τον προπονητή μου. Μόνο χαρούμενος μπορώ να είμαι και να δίνω το 200% του εαυτού μου. Θέλω να συνεχίσω έτσι, να συνεχίσει και η ομάδα έτσι και να κατακτήσουμε τους στόχους μας στο τέλος της χρονιάς»

Για την επιστροφή του Αντρέ Βιεϊρίνια: «Είναι μεγάλη υπόθεση, θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι εμβληματικός παίκτης για την ομάδα. Ελπίζω να συνεργαστούμε στα επόμενα παιχνίδια, όταν θα είναι 100% έτοιμος να μας βοηθήσει. Ο κόσμος έχει ακόμα πολλά να δει από τον Αντρέ».

Για το παιχνίδι με τον Βόλο: «Είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος. Πολύ καλή ομάδα, κυκλοφορεί καλά τη μπάλα και παίζει στρωτό ποδόσφαιρο. Είναι καλύτερος στην έδρα του. Εμείς θα πάμε για το τρίποντο, να συνεχίσουμε το σερί καλών εμφανίσεων».