[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Γιαννούλης: “Χωρίς σχέδιο η πολιτική της κυβέρνησης για το προσφυγικό”“Χωρίς σχέδιο και επιπόλαια η πολιτική της κυβέρνησης για το προσφυγικό που είναι πολύ σημαντικό θέμα για να το βάλουμε στη φθηνή κομματική αντιπαράθεση”.

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης Χρήστος Γιαννούλης στο ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91,4 FM”.
Μίλησε και για τη Μακεδονία, κάνοντας επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα: “Όποιος θέλει να τιμήσει τη Μακεδονία, δεν αρκεί μόνο να γυαλίζει τις προτομές των Μακεδονομάχων όπως ο κύριος Ζέρβας ή να βγάζει λόγους όπως ο κύριος Τζιτζικώστας. Ας κοιτάξουμε να επιλύσουμε τα προβλήματα των πολιτών για να είναι πραγματικά ισχυρή η Μακεδονία μας”, είπε.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]