Κυκλοφοριακό έμφραγμα, αυτήν την ώρα, στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω της διεξαγωγής του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου της Θεσσαλονίκης.

Οι δρομείς έχουν ξεκινήσει από τη Ναυάρχου Κουντουριώτου, στο λιμάνι και ακολουθούν τη διαδρομή μέσω των κεντρικών δρόμων ως το Λευκό Πύργο, όπου, μετά από μερικούς γύρους μέσω παραλιακής και Τσιμισκή θα τερματίσουν.
Καθώς έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε Λεωφόρο Νίκης, 30η Οκτωβρίου, Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, Γ’ Σεπτεμβρίου, Βασιλέως Γεωργίου, Μανώλη Ανδρόνικου, Τσιμισκή, Ηρώων Πολυτεχνείου και Κουντουριώτη, η τροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία στην Εγνατία, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να έχουν φρακάρει.
Η τροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία στην Εγνατία όπου έχουν μποτιλιαριστεί αυτοκίνητα και λεωφορεία. Παρόμοια κατάσταση και στην Αγίου Δημητρίου καθώς, εκτός της περιφερειακής οδού, είναι ο μόνος τρόπος για να φθάσει κάποιος από τα δυτικά στα ανατολικά. Πυκνή είναι η κυκλοφορία και στην Κασσάνδρου και στην Ολυμπιάδος.
Για τις 9 το βράδυ είναι προγραμματισμένος ο δρόμος 5.000 μέτρων δυναμικού βαδίσματος, με αφετηρία το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.