[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Γ. Ορφανός: Το ξεκίνημα της διοίκησης είναι αρνητικό


«Δεν μου αρέσει να κάνω κριτική τόσο γρήγορα. Γίνονται όμως κινήσεις που έχουν στόχο την εντύπωση» είπε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» Γιώργος Ορφανός σχολιάζοντας την τοποθέτηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

«Η απογοήτευση του δημάρχου είναι φανερή, διαπίστωσε ότι δεν υπάρχουν στόλοι στην καθαριότητα. Είχε υποσχεθεί 50% μείωση στα δημοτικά τέλη αλλά αυτά τα χρήματα είναι ανταποδοτικά. Αυτό τον στόλο πως θα τον φτιάξει; Αυτά που έλεγε ήταν υποσχέσεις στον αέρα;» διερωτήθη ο κ. Ορφανός.

«Να έχουμε στοιχειώδη ευταξία είναι ο στόχος του δήμαρχου, ίσα ίσα να στεκόμαστε» υπογράμμισε ο κ. Ορφανός και τόνισε πως « Όσα είπε προεκλογικά δεν ισχύουν. Είπε να σχεδιάσουμε την πόλη του μέλλοντος. Το ξεκίνημα της διοίκησης είναι αρνητικό. Να του θυμίσουμε ότι σε αυτή την πόλη ζούνε πολίτες και πρέπει να είναι ειλικρινής απέναντί τους. Είμαστε στο πλευρό του αν είναι στο πλευρό της πόλης, είμαστε απέναντι αν αφορούν τον εαυτό του.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Βάφτηκε... μοβ ο Λευκός Πύργος (φωτογραφία και video)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]