[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ανεξαρτητοποίηση Μπαρμπουνάκη με αιχμές κατά Βούγια και ΚουράκηΤην ανεξαρτητοποίηση του από την παράταξη ΠΟΛΗχρωμη Πόλη ανακοίνωσε ο ο δημότικος σύμβουλος Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης αφήνοντας αιχμές κατά του Σπύρου Βούγια και του Ανδρέα Κουράκη αναφορικά με την διαδικασία εκλογής των μελών του δημοτικού συμβούλιου Θεσσαλονίκης στην ΠΕΔ-ΚΜ.

Στην επιστολή παραίτησής του ο κ. Μπαρμπουνάκης αναφέρει: 

"Η σημερινή μονομερής απόφαση των 2 συναδέλφων μου, του επικεφαλής Σπύρου Βούγια και του Ανδρέα Κουράκη, να μη συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο της πολήχρωμης Θεσσαλονίκης, για την εκλογή εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου, στη γενική συνέλευση της περιφερειακής ένωσης δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, παρά την έντονη επιθυμία μου, με οδηγεί στην έξοδο από τον συνδυασμό και στην ανεξαρτητοποίησή μου
Με εκτίμηση, 
Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης". 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Βάφτηκε... μοβ ο Λευκός Πύργος (φωτογραφία και video)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]