Με αφορμή το κλείσιμο τμήματος της οδού Βενιζέλου, για την εκτέλεση των εργασιών του Μετρό, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης σημείωσε σε δηλώσεις του ότι η συγκεκριμένη κίνηση θα είναι η χαριστική βολή για εκατοντάδες επαγγελματίες.


Συγκεκριμένα, ο κ. Ζορπίδης δήλωσε πως: «Οι δύο πρώτες μέρες με κλειστή την οδό Βενιζέλου, με τα ατέλειωτα μποτιλιαρίσματα λόγω των έργων του μετρό, δείχνουν τι πρόκειται να ακολουθήσει τους επόμενους 4 με 5 μήνες! Το κλείσιμο της οδού Βενιζέλου, στο τμήμα της πάνω από την Εγνατία Οδό, πολύ φοβάμαι ότι θα αποτελέσει τη χαριστική βολή για εκατοντάδες καταστηματάρχες και επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης.

Για μία ακόμη φορά ζητούμε από τους αρμοδίους να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τους πληγέντες. Η ενεργοποίηση των μέτρων που προβλέπονται στο Μνημόνιο του ΕΕΘ με το «Αττικό Μετρό ΑΕ» είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει η Πολιτείας για να σταθεί στο πλευρό των ανθρώπων αυτών».

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των εργασιών που εκτελούνται για την κατασκευή του σταθμού "Βενιζέλου", από την περασμένη Κυριακή έχουν τεθυεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.