[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τελικά η ΓΕΦΥΡΑ έφθασε μόνον ως τον ΣΥΡΙΖΑΣύσκεψη, στην οποία συζητήθηκε η διαδικασία ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας πραγματοποίησε η Πρωτοβουλία πολιτών ΓΕΦΥΡΑ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα μέλη και οι φίλοι της πρωτοβουλίας ενημερώθηκαν για την προετοιμασία του επικείμενου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, τα όργανα που αναμένεται να συγκροτηθούν, καθώς και για τη διαδικασία εγγραφής νέων μελών.
Στη συζήτηση που επακολούθησε, εκφράσθηκε η διάθεση της ενεργού συμμετοχής των εκπροσώπων της ΓΕΦΥΡΑΣ στις εκδηλώσεις και συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν εν όψει του συνεδρίου σε όλη την Ελλάδα και περιγράφηκαν οι οργανωτικοί και πολιτικοί στόχοι του εγχειρήματος.
Στις νέες πολιτικές συνθήκες και εν όψει των προσυνεδριακών διαδικασιών, η ΓΕΦΥΡΑ καλεί τα μέλη και τους φίλους της να συμμετάσχουν στο εγχείρημα ανασύνθεσης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, θεωρώντας ότι η διαμόρφωση ενός «νέου εμείς» είναι απαραίτητη για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού πόλου.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]