[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στο Λαγκαδά πήραν... τα ποτήρια τους μαζί! -VideoΈξι καταστήματα εστίασης, στο Λαγκαδά, αποφάσισαν να στηρίξουν τη δράση "παίρνω το ποτήρι μου", κατά της συνεχούς χρήσης πλαστικών. Κι αποφάσισαν να δίνουν προϊόντα με έκπτωση, σε όποιον χρησιμοποιούσε το δικό του ποτήρι.

Τη δράση την απογείωσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας. Ήταν αυτοί που ξεσήκωσαν τα έξι καταστήματα και, για να κάνουν τη δράση γνωστή, έκαναν ένα (τολμηρό) βήμα παραπάνω: Με τόλμη, φαντασία και... υποκριτικές και σκηνοθετικές ικανότητες, δημιούργησαν ένα απίστευτα όμορφο και κατατοπιστικό σποτάκι (σε δύο εκδώσεις, short και long) για να προωθήσουν τη δράση και να ευχαριστήσουν τα καταστήματα που προσφέρουν... καφέ με έκπτωση.
Δείτε το βίντεο των μαθητών του ΣΔΕ και διαπιστώστε τις υποκριτικές τους ικανότητες, αλλά γνωρίστε και τα καταστήματα που παρακινήθηκαν απ΄ αυτούς και αποφάσισαν να δράσουν, για να προστατέψουν το περιβάλλον:
Κι αν... δεν χορτάσατε με τη σύντομη έκδοση του βίντεο, ορίστε και η μεγάλη:


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Βάφτηκε... μοβ ο Λευκός Πύργος (φωτογραφία και video)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]