Κορωνοϊός: Στους 38 οι νεκροί, στα 1.156 τα κρούσματα στη χώρα

Έξι επιπλέον άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη χώρα μας από τον κορωνοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων από τη νόσο σε 38.

Στο Λαγκαδά πήραν... τα ποτήρια τους μαζί! -VideoΈξι καταστήματα εστίασης, στο Λαγκαδά, αποφάσισαν να στηρίξουν τη δράση "παίρνω το ποτήρι μου", κατά της συνεχούς χρήσης πλαστικών. Κι αποφάσισαν να δίνουν προϊόντα με έκπτωση, σε όποιον χρησιμοποιούσε το δικό του ποτήρι.

Τη δράση την απογείωσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας. Ήταν αυτοί που ξεσήκωσαν τα έξι καταστήματα και, για να κάνουν τη δράση γνωστή, έκαναν ένα (τολμηρό) βήμα παραπάνω: Με τόλμη, φαντασία και... υποκριτικές και σκηνοθετικές ικανότητες, δημιούργησαν ένα απίστευτα όμορφο και κατατοπιστικό σποτάκι (σε δύο εκδώσεις, short και long) για να προωθήσουν τη δράση και να ευχαριστήσουν τα καταστήματα που προσφέρουν... καφέ με έκπτωση.
Δείτε το βίντεο των μαθητών του ΣΔΕ και διαπιστώστε τις υποκριτικές τους ικανότητες, αλλά γνωρίστε και τα καταστήματα που παρακινήθηκαν απ΄ αυτούς και αποφάσισαν να δράσουν, για να προστατέψουν το περιβάλλον:
Κι αν... δεν χορτάσατε με τη σύντομη έκδοση του βίντεο, ορίστε και η μεγάλη:


Σχόλια