[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

: Με τον προϊστάμενο της διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της ΠΚΜ συναντήθηκε ο δήμαρχος ΩραιοκάστρουΣυνάντηση εργασίας με τον προϊστάμενο της αυτοτελούς διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Χαράλαμπο Στεργιάδη είχε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τον τομέα της πολιτικής προστασίας με προτεραιότητα στην αντιπλημμυρική προστασία και στην αναγκαία προετοιμασία εν όψει χειμώνα.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης επιβεβαιώθηκε η διάθεση στενής συνεργασίας μεταξύ δήμου Ωραιοκάστρου και περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας όσον αφορά την προώθηση έργων και παρεμβάσεων για τη θωράκιση της περιοχής.
Από πλευράς δήμου Ωραιοκάστρου στη συνάντηση εργασίας συμμετείχε ακόμη ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε ζητήματα πολιτικής προστασίας Πασχάλης Χατζηευαγγέλου.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]