Κορωνοϊός: Στους 38 οι νεκροί, στα 1.156 τα κρούσματα στη χώρα

Έξι επιπλέον άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη χώρα μας από τον κορωνοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων από τη νόσο σε 38.

Κι άλλες θέσεις για δίκυκλα στο κέντρο της ΘεσσαλονίκηςΑφαίρεσε πασαλάκια και δημιούργησε περισσότερες θέσεις στάθμευσης δικύκλων, ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσε τα πασαλάκια από τμήμα της οδού Μητροπόλεως μπροστά από νοσηλευτικό ίδρυμα, για να διευκολύνονται τα ασθενοφόρα, ενώ, στη συμβολή των οδών Βενιζέλου με Μητροπόλεως συνεργεία του δήμου έσπασαν τα τσιμεντένια κράσπεδα, προκειμένου να διαμορφωθεί χώρος κατάλληλος για τη στάθμευση περισσότερων δικύκλων.
Ο δήμος Θεσσαλονίκης διαθέτει αυτή τη στιγμή 34 σημεία για το παρκάρισμα των δικύκλων, με συνολικά 874 θέσεις, οι οποίες όμως αποδεικνύονται λίγες για να καλύψουν τις ανάγκες και στόχος της διοίκησης είναι να αυξηθεί ο αριθμός των θέσεων το αμέσως επόμενο διάστημα.Τις παρεμβάσεις επέβλεψαν ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, Σωκράτης Δημητριάδης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, αρμόδιος για τη Δημοτική Αστυνομία Δημήτρης Δαγκλής, και ο διευθυντής Τροχαίας, Θωμάς Γέρμανος.

Σχόλια