[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ερώτηση Βόζενμπεργκ στην Ευρωβουλή για τις απειλές ΕρντογάνΜε αφορμή τις νέες απειλές του Τούρκου Προέδρου ότι πρόκειται να κατακλύσει την Ευρώπη με 3,6 εκατομμύρια πρόσφυγες, η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του ΕΛΚ, μέλος της κοινοβουλευτικής επιτροπής για
τις σχέσεις Ε.Ε. - Τουρκίας και υπεύθυνη του φακέλου για το προσφυγικό, κυρία Ελίζα Βόζεμπεργκ – Βρυωνίδη, κατέθεσε κατεπείγουσα ερώτηση στην Κομισιόν. 
Η Ελληνίδα Ευρωβουλευτής εκφράζει την έντονη ανησυχία της, σημειώνοντας ότι οι  τελευταίες εξελίξεις με τις αθρόες αφίξεις αλλοδαπών στα ελληνικά νησιά, αποκαλύπτουν τις πραγματικές διαθέσεις της Τουρκίας, που η Ευρώπη οφείλει να λάβει σοβαρά υπόψη.
Στο πλαίσιο αυτό, η κυρία Βόζεμπεργκ ζητά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αντιδράσει άμεσα, να αξιολογήσει τον κίνδυνο και να εξετάσει το ενδεχόμενο εναλλακτικού σχεδίου σε περίπτωση υλοποίησης των τουρκικών απειλών.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]