[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ελεύθεροι οι αναρχικοί που διαμαρτυρήθηκαν σε τουρκικό προξενείο και αεροδρόμιοΕλεύθεροι αφέθηκαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οι 19 κατηγορούμενοι για τις χθεσινές διαμαρτυρίες στο προξενείο της Τουρκίας και τον αερολιμένα «Μακεδονία».

Zήτησαν και πήραν αναβολή για να προετοιμαστούν και, επειδή απουσίαζαν οι μάρτυρες κατηγορίας (οι αστυνομικοί που τους συνέλαβαν) το δικαστήριο ήρε την κράτησή τους, αυτοδικαίως.
Οι επτά που κατηγορούνται για τη διαμαρτυρία στο αεροδρόμιο θα δικαστούν στις 30 Οκτωβρίου. Μία μέρα αργότερα θα δικαστούν οι 12 που κατηγορούνται για τη διαμαρτυρία στο Προξενείο της Τουρκίας για τους οποίους ερευνάται αν, εκτός του αδικήματος της απείθειας και διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας διέπραξαν το αδίκημα της έκθεσης σε κίνδυνο αντιποίνων.
Πρόκειται για μέλη των αναρχικών συλλογικοτήτων «Ρουβίκωνας», «Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης» και «Pueblo» που διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην τουρκική στρατιωτική επιχείρηση στη Βόρεια Συρία.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Βάφτηκε... μοβ ο Λευκός Πύργος (φωτογραφία και video)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]