Αναβολή στη δίκη ανηλίκων για παιδική πορνογραφίαΑναβλήθηκε, για τις 9 Ιανουαρίου, η δίκη δυο ανήλικων που κατηγορούνται για διακίνηση πορνογραφικού υλικού στο Διαδίκτυο, με θύμα μια 16χρονη, πλέον, κοπέλα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 16χρονη είχε, πριν δυο χρόνια, σχέση με έναν συνομήλικό της. Εκείνος της ζήτησε κάποιες πιο προσωπικές φωτογραφίες και, ανυποψίαστη η κοπέλα, τις έστειλε. Ο ανήλικος, όμως, διακίνησε τις φωτογραφίες και σε άλλα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο συγκατηγορούμενός του. Ο τελευταίος μάλιστα, διακίνησε, έναντι αμοιβής, τις φωτογραφίες, μέσω του Διαδικτύου.
Σύμφωνα με τον συνήγορο της οικογένειας της 16χρονης η ανήλικη έπεσε σε απόγνωση όταν πληροφορήθηκε το γεγονός και σκεφτόταν ακόμη και να αυτοκτονήσει. Οι γονείς της, όμως,  που αντιλήφθηκαν ότι “κάτι” της συνέβαινε,  την έπεισαν να τους μιλήσει και απευθύνθηκαν στην αστυνομία.
Εναντίον των ανήλικων διακινητών παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου ασκήθηκε δίωξη και η υπόθεση πήρε το δρόμο για τις δικαστικές αίθουσες.

Σχόλια