[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Αυστηρότερες κυρώσεις κατά της Άγκυρας ζητά ο ΣασόλιΟ πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι ζήτησε να υπάρξουν αυστηρότερες κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε βάρος της Τουρκίας και δήλωσε ότι οι ενταξιακές συνομιλίες της Άγκυρας με την ΕΕ πρέπει να ανασταλούν λόγω της τουρκικής εισβολής στη βόρεια Συρία.

"Οι κυρώσεις θα πρέπει να είναι πολύ αυστηρότερες και να περιλαμβάνουν υφιστάμενα συμβόλαια", δήλωσε ο Σασόλι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις Βρυξέλλες. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα οι κυβερνήσεις των χωρών μελών της ΕΕ δεσμεύτηκαν να μην υπογράψουν νέες συμφωνίες με την Τουρκία για πωλήσεις όπλων, αλλά δεν ανέλαβαν καμιά δράση κατά των υφισταμένων συμφωνιών.
Ο Ιταλός Σασόλι, ένας κεντροαριστερός πολιτικός, είπε επίσης στους ευρωπαίους ηγέτες ότι οι ενταξιακές συνομιλίες με την Τουρκία πρέπει να ανασταλούν.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Βάφτηκε... μοβ ο Λευκός Πύργος (φωτογραφία και video)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]