[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στον Πειραιά από τη Σύμη 500 μετανάστεςΜε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού μεταφέρθηκαν χθες το βράδυ από τη Σύμη περίπου πεντακόσιοι πρόσφυγες και μετανάστες, που βγήκαν στο νησί πριν μερικές μέρες, από τα τουρκικά παράλια.

Στη Σύμη δεν υπάρχουν ούτε οι στοιχειώδεις υποδομές για την φιλοξενία τους, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να είχαν κατασκηνώσει έξω από το αστυνομικό τμήμα και το Λιμεναρχείο, σε κεντρικούς δρόμους και σημεία του νησιού.
Μετά από διαμαρτυρίες του δημάρχου Σύμης Ελευθέριου Παπακαλοδούκα, κατέπλευσε στο νησί πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, με το οποίο πρόσφυγες και μετανάστες μεταφέρθηκαν στον Πειραιά.
Ασφυκτικές καταστάσεις επικρατούν και στους χώρους φιλοξενίας των προσφύγων και μεταναστών που υπάρχουν στα νησιά Λέρο και Κω, αφού το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός τους, καθώς καταφθάνουν συνεχώς νέοι πρόσφυγες και μετανάστες

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]