[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ολοκληρώθηκαν οι πορείες στη ΘεσσαλονίκηΣε απεργιακό κλοιό βρίσκεται σήμερα η χώρα λόγω της εικοσιτετράωρης απεργίας που έχουν κηρύξει Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και συνδικάτα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας κατά του νέου αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου.

Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν τέσσερις συγκεντρώσεις.
Στις 10.00 στην πλατεία Καμάρας συγκεντρώθηκαν μέλη κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Στη συνέχεια, οι συγκεντρωθέντες πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.
Στις 10.30 πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου μέλη του ΠΑΜΕ. Ακολούθησε πορεία μέσω των κεντρικών δρόμων της Θεσσαλονίκης.
Την ίδια ώρα στη συμβολή των οδών Εγνατία και Αγίας Σοφίας συγκεντρώθηκαν διανομείς οι οποίοι στη συνέχεια πραγματοποίησαν μοτοπορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Τέλος στις 11.00 στο άγαλμα του Βενιζέλου πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της ΕΔΟΘ. Η πορεία που ακολούθησε, όπως και οι προηγούμενες, κατέληξαν στο Διοικητήριο, όπου στεγάζεται το υφυπουργείο Μακεδονίας και Θράκης.

Η φωτογραφία είναι από το αρχείο
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]