[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

O δήμαρχος Ωραιοκάστρου έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών!Εθελοντής δότης μυελού των οστών έγινε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης, στέλνοντας το δικό του μήνυμα ζωής κι ελπίδας.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου έδωσε δείγμα στοματικού επιχρίσματος και συμπλήρωσε τη σχετική αίτηση δότη κατά την εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησε χτες στο Ωραιόκαστρο το φιλανθρωπικό σωματείο «Χρήστος Τσελεπίδης». Στο πλαίσιο της εθελοντικής αιμοδοσίας έγινε εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τη δωρεά μυελού των οστών αλλά και ενημέρωση για τη μεσογειακή αναιμία.
Ο Παντελής Τσακίρης, εξάλλου, διατηρεί πολύ στενούς δεσμούς με το σωματείο που συστάθηκε στη μνήμη του Χρήστου Τσελεπίδη, καθώς υπήρξε και ο ίδιος ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του αλλά και για ένα διάστημα πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]