[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Για άλλα επτά χρόνια παραμένει η Monza στο καλεντάρι της F1

Νέο συμβόλαιο υπέγραψε η πίστα της Μόντσα στην Ιταλία με τη Liberty Media και το Γκραν Πρι που διεξάγεται εκεί, θα συνεχίσει κανονικά, για πέντε ακόμη χρονιές. Η πίστα που έχει φιλοξενήσει τα περισσότερα Γκραν Πρι από οποιαδήποτε άλλη στη Formula 1, δεν θα μπορούσε να λείπει από το ετήσιο καλεντάρι και πλέον, το ACI (Automobile Club d’Italia) υπέγραψε ένα πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Liberty Media. Μέχρι το 2024 λοιπόν, η παραμονή της F1 στη Μόντσα είναι εξασφαλισμένη.
Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων από την ίδρυση της Ferrari αλλά και των 90 Γκραν Πρι στην Ιταλία. Από το 1950, το Ιταλικό Γκραν Πρι λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στη Μόντσα και μόνον το 1980 υπήρξαν αλλαγές στα πλάνα, με τον αγώνα να διεξάγεται στην πίστα της Ίμολα. Ο αγώνας έχει κρίνει 12 φορές τον τίτλο οδηγών και αποτελεί σίγουρα, ένα από τα σημαντικότερα και πιο ιστορικά Γκραν Πρι της Formula 1.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]