...Κυοφορούν στην ΚΕΔΕ Κυρίζογλου - ΠαπαστεργίουΣτο θέμα διεκδίκησης της προεδρίας της ΚΕΔΕ αναφέρθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Λάζαρος Κυρίζογλου, σε δηλώσεις του στο περιθώριο της συνάντησης των δημάρχων και εκπροσώπων των
δήμων του νομού Θεσσαλονίκης με τον Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, ταξίαρχο, Χρήστο Μπουλούμπαση.
    "Στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος είμαι υποψήφιος πρόεδρος, επικεφαλής της Πανελλήνιας Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας, με τη συμμετοχή συναδέλφων από διάφορους πολιτικούς χώρους και με διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες. Αυτό που μας ενώνει είναι η αυτοδιοίκηση, ο χώρος του διαλόγου, της ενότητας και της συνεργασίας. Είμαστε σε συζητήσεις μεταξύ μας με τον κ. Παπαστεργίου" τόνισε ο κ. Κυρίζογλου. Ανέφερε, παράλληλα, επ αυτού: "τώρα έχουμε μια κύηση. Εύχομαι ο τοκετός να είναι αυτός που όλοι περιμένουμε".
    "Συμφωνήσαμε κατ αρχήν να είναι ένα ενιαίο το ψηφοδέλτιο. Δική μου θέση και άποψη, όμως, είναι ότι το ψηφοδέλτιο πρέπει να έχει επικεφαλής, ούτως ώστε οι συνάδελφοι να γνωρίζουν ποιος είναι ο υποψήφιος επόμενος πρόεδρος στην ΚΕΔΕ. Δεν έχω δει εγώ κανένα κόμμα, δεν έχω δει καμία αυτοδιοικητική παράταξη, κανέναν συνδυασμό στις δημοτικές εκλογές να κατεβαίνει χωρίς επικεφαλής" πρόσθεσε. 

Σχόλια