Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικράτησε από νωρίς το πρωί σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας των έργων για το Μετρό στο σταθμό Βενιζέλου και το κλείσιμο της οδού Βενιζέλου στην άνοδό της από την Ερμού μέχρι την Εγνατία.

Μεγάλο πρόβλημα παρατηρήθηκε στη συμβολή των οδών Ερμού με Βενιζέλου, όπου στριμώχνονταν αυτοκίνητα, λεωφορεία, φορτηγά, δίκυκλα και πεζοί.
Τροποποιήσεις στα δρομολόγια συνολικά επτά γραμμών ανακοίνωσε ο ΟΑΣΘ, στο πλαίσιο των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο σταθμό Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης.
Κατά τη διάρκεια εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, εξαιτίας του αποκλεισμού του νότιου κλάδου της οδού Βενιζέλου, τροποποιείται η λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών 23, 24, 25, 26, 35, 50 και 58.
Στις γραμμές 22, 23 και 50 δεν πραγματοποιείται η στάση Παλιό Δημαρχείο, η οποία εξυπηρετείται από τις στάσεις Αντιγονιδών στην οδό Εγνατία και Πλατεία Αντιγονιδών στην οδό Καραολή & Δημητρίου 36.
Στις γραμμές 38, 56 κι 64 λόγω των έργων για το μετρό, τα λεωφορεία  ακολουθούν την εξής διαδρομή, κατά τη μετάβαση:  Μοναστηρίου – Μιχ. Καλού – Δραγουμάνου – Λαγκαδά και δεν πραγματοποιούνται οι στάσεις:  Ζωγράφου και Πλατεία Δημοκρατίας.
Επίσης, στις γραμμές 24 και 50 Λόγω έργων διαμόρφωσης της οδού Αποστόλου Παύλου, στο Δήμο Θεσσαλονίκης, τα λεωφορεία  ακολουθούν την εξής διαδρομή: Κασσάνδρου - Προξένων - Αγ. Δημητρίου - Εθνικής Αμύνης.