Κορωνοϊός: Στους 38 οι νεκροί, στα 1.156 τα κρούσματα στη χώρα

Έξι επιπλέον άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη χώρα μας από τον κορωνοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων από τη νόσο σε 38.

Στη ΧΑΝΘ πλησιάζει η πορεία του ΠΑΜΕΣε εξέλιξη βρίσκεται η πορεία των μελών του ΠΑΜΕ και εργατικών παρατάξεων, από την πλατεία Αριστοτέλους όπου πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση.


Έχει διασχίσει την ΛεωφόρουΝίκης με κατεύθυνση προς το Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, όπου στις 8:00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα εγκαινιάσει την 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Στην κεφαλή το πανό του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου με σύνθημα: «Αγώνας ενωτικός, μαζικός, ταξικός. Για σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, για ζωή με δικαιώματα».

Ακολουθούν εργαζόμενοι από δεκάδες κλάδους δουλειάς, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, νέοι, συνταξιούχοι και γυναίκες από τη Θεσσαλονίκη αλλά και τις γύρω περιοχές όπως Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος, Σέρρες, Έβρος, Πιερία, Νάουσα, Χαλκιδική, Σέρρες.

Στη συγκέντρωση που προηγήθηκε, στην πλατεία Αριστοτέλους, παραβρέθηκε ο γ.γ. της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Δείτε τι δήλωσε:


Σχόλια