[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στο ΣΜΑ ο ΖέρβαςΣτο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης είχε την πρώτη του επίσκεψη, σήμερα το πρωί, ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο κ. Ζέρβας συνοδευόταν από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, κ. Ευθύμιο Φωτόπουλο και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο με αρμοδιότητες καθαριότητας και ανακύκλωσης, κ. Νίκο Ζεϊμπέκη. 
Στο χώρο του ΣΜΑ είχε συνομιλία με τους υπαλλήλους. Ο κ. Ζέρβας συνομιλώντας με το προσωπικό ανέφερε πως τους θεωρεί συμμάχους στη μεγάλη και σημαντική μάχη διαρκείας που ξεκινά. «Ο συμβολισμός είναι ότι ο δήμαρχος πρέπει να βρίσκεται κοντά στους εργαζόμενους. Συγχρόνως, όμως, η καθαριότητα αποτελεί το πρώτο μέλημα της διοίκησής μου. Βασικός σκοπός μας είναι η καθημερινότητα.  Όλα τα θέματα της καθημερινότητας βρίσκονται πρώτα στην ατζέντα μας».
Η επίσκεψη αυτή εντάσσεται στην στρατηγική απόφαση της νέας διοίκησης να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα και προτεραιότητα στα ζητήματα της καθαριότητας και της ανακύκλωσης. 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]