[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Βαρτζόπουλος: Έρχεται νέα εποχή στην πολιτικήΚαινούργια εποχή στην πολιτική βλέπει, υπό προϋποθέσεις, ο βουλευτής Β Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

«Εάν οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης, με πρώτο τον κ. Τσίπρα, ακολουθήσουν αυτό το στυλ, μπαίνουμε σε μια καινούρια εποχή», δήλωσε για την παρουσία του πρωθυπουργού στην 84η ΔΕΘ.
Τη χαρακτήρισε «εντυπωσιακή παρουσία, από τεχνικής πλευράς. Δεν ήταν μόνο αυτά που είπε, ο τρόπος με τον οποίο τα είπε και το καινούριο στυλ που επέβαλε είναι μια καινοτομία για τη χώρα. Είναι μια πραγματιστική προσέγγιση στα καθημερινά ζητήματα του ανθρώπου, μια προσέγγιση που αναφέρεται σε συγκεκριμένα πράγματα, σε συγκεκριμένο πρόγραμμα», πρόσθεσε.
Για τον κ. Βαρτζόπουλο, η ομιλία του πρωθυπουργού «ήταν προσγειωμένη σε αυτά τα οποία θα κάνει τους επόμενους δώδεκα μήνες και έθεσε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα για ορισμένα άλλα».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]