[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Το παρασκήνιο πίσω από τις εκλογές στην ΚΕΔΕΠλούσιο είναι το παρασκήνιο πίσω από τις εκλογές στην ΚΕΔΕ, το οποίο αποδεικνύει ότι η Νέα Δημοκρατία σε κομματικό επίπεδο έχει να διανύσει πολλά χιλιόμετρα ακόμη για να καταφέρει να εμφανίζεται συμπαγής σε παρόμοιες διαδικασίες.


Αρχικά υπήρχε η επιθυμία (ειδικά του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη) να κατέβει ως υποψήφιος πρόεδρος στην Κεντρική Ένωση Δήμων ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου. Ο κ. Παπαστεργίου έχει μεταμορφώσει τα Τρίκαλα σε μία σύγχρονη πόλη, με ελεύθερες προσβάσεις στο διαδίκτυο για όλους, ηλεκτρικά λεωφορεία χωρίς οδηγό κι άλλες καινοτομίες και χαίρει μεγάλης εκτίμησης μεταξύ των αιρετών.

Ο ίδιος ο δήμαρχος Τρικκαίων όμως, εξέφρασε επιφυλάξεις, ειδικά μπροστά στο ενδεχόμενο να εκδηλώσει την επιθυμία να είναι υποψήφιος για την ΚΕΔΕ και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. Η υπόθεση φάνηκε να παγώνει.

Το κενό εκμεταλλεύτηκε ο δήμαρχος Μενεμένης - Αμπελοκήπων, πρόεδρος της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας, Λάζαρος Κυρίζογλου. Εξέφρασε την επιθυμία να διεκδικήσει την προεδρία κάτι που χτύπησε "καμπανάκι" στην Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία προβεβλημένα στελέχη, ακόμη και κυβερνητικά, επικοινώνησαν με τον κ. Κυρίζογλου και συζήτησαν μαζί του κάθε ενδεχόμενο. Η τελική απόφαση, να κατέβουν στο ίδιο ψηφοδέλτιο οι κ.κ. Κυρίζογλου - Παπαστεργίου, με αντίστοιχους συμβούλους και να αποσυρθεί όποιος συγκεντρώσει λιγότερους, δεν έγινε δεκτή από τον κ. Κυρίζογλου που πιστεύει ότι "αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να χάσει η Νέα Δημοκρατία την προεδρία", όπως έγινε γνωστό από κάποιους κύκλους.

Ο κ. Κυρίζογλου κάλεσε σε συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα κι ως τότε τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]