[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Το νέο προεδρείο στο δήμο Αμπελοκήπων ΜενεμένηςΟ Αλέξανδρος Κουσενίδης εκλέχθηκε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μενεμένης – Αμπελοκήπων. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Αθανάσιος Γκαλέτσης και γραμματέας η Αγγελική Σεμερτζίδου.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση εξελέγησαν και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου όπως και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Στην Οικονομική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι Μαρία Αποστολίδου, Ηλίας Γρούγιος, Γιώργος Κατζίκας, Γιώργος Κουσίδης , Όλγα Ράπτου, Μελίσα Τσομπανοπούλου, και αναπληρωματικά μέλη οι Κυριάκος Αβραμίδης, Κοσμάς Γυμνόπουλος, Ευστράτιος Καρράς, Σάββας Σιδηρόπουλος, Κυριακή Ζωναρέλη και Ιωάννης Νοτάκης.
Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι Απόστολος Ζυγανιτίδης, Τριαντάφυλλος Πουρσανίδης, Νίκος Σουσλόγλου, Κυριάκος Κωνσταντίνου, Ελένη Μύθυμη, Ιωάννης Νοτάκης και αναπληρωματικά οι Μωυσής Αβραμίδης, Εμμανουήλ Ιωαννίδης, Αναστάσιος Παπαδήμας, Αγγελική Σεμερτζίδου, Μαρία Καϊκατζάνη και Μελίσα Τσομπάνογλου.Με απόφαση του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου ορίζεται ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γεώργιος Καζαντζίδης και μέλη της Οικονομικής Επιτροπής ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρασίνου κ. Βασίλειος Μανωλόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γαβριήλ Παναγιωτίδης. Επίσης με απόφαση του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ορίζεται ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλειος Μανωλόπουλος και μέλη οι Αντιδήμαρχοι Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Αρπατζάνη-Τσομπάνογλου Μαρία και Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Φουκίδης Απόστολος. 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]