[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Καλαφάτης: Πρώτα πολιτική και μετά επικοινωνίαΣεμινάρια επικοινωνίας για όλους τους βουλευτές της οργάνωσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. στη Βουλή. Στην παρέμβασή του, ο γραμματέας της Κ.Ο. Σταύρος Καλαφάτης, αν και προσωπικά, όπως είπε, δεν μπορεί να
κάνει συστάσεις σε κανέναν προχώρησε σε επισημάνσεις: «Το πρώτο είναι ότι μιλάμε πάντα για Πολιτική συν Επικοινωνία. Πρώτα η παραγωγή πολιτικού έργου και η επικοινωνία θα έρθει μετά. Επομένως, ανήσυχος θα πρέπει να είναι αυτός που δεν παράγει πολιτικό έργο», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Η αγωνία μας θα πρέπει να είναι να παράγουμε πολιτικό έργο που να αφορά στα κοινοβουλευτικά μας καθήκοντα αλλά και στην ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων των πολιτών. Πρώτα πολιτική και μετά επικοινωνία».

Στο τελευταίο συμφώνησε και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας, που ήταν στην αίθουσα ως ένας εκ των εισηγητών.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]