Προβλήματα στη Θεσσαλονίκη από τη νυχτερινή βροχόπτωσηΠροβλήματα στους δρόμους προκάλεσε η βροχή που ξέσπασε γύρω στις 10 το βράδυ, στη Θεσσαλονίκη.

Το πιο σημαντικό από τα προβλήματα καταγράφηκε στην εσωτερική περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, στο σημείο όπου διεξάγονται έργα. Ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο κόλλησε σε νερά που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο και η οδηγός του, μια νεαρή γυναίκα, κάλεσε σε βοήθεια από το κινητό της τηλέφωνο.
Επί τόπου έσπευσαν δύο πληρώματα ισάριθμων οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ένα όχημα οδικής βοήθειας, καθώς στο σημείο είχε διακοπεί η κυκλοφορία και είχαν σχηματιστεί ουρές αυτοκινήτων.
Να σημειωθεί ότι, στους γύρω δρόμους είχαν συγκεντρωθεί όγκοι νερού. Ειδικά στην περιοχή της περιφερειακής οδού η ένταση του νερού ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα πολλά αυτοκίνητα να σταματήσουν στα πρανή του δρόμου, έως ότου να κοπάσει η βροχή. Τα νερά της βροχής παρέσυραν με την ορμητικότητά τους πέτρες, κλαδιά κι άλλα φερτά υλικά και τα μετέφεραν στο οδόστρωμα.
Παρόμοια προβλήματα σημειώθηκαν και στο δρόμο Θεσσαλονίκης – Έδεσσας στην περιοχή του Γαλλικού ποταμού.
Νερό συγκεντρώθηκε και στους δρόμους του κέντρου της πόλης, χωρίς, πάντως, ως αυτήν την ώρα, να έχουν σημειωθεί σοβαρά προβλήματα.
Κατά τη διάρκεια της καταιγίδας έπεσαν εκατοντάδες κεραυνοί σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης.

Σχόλια