Το Τμήμα Εκδηλώσεων και Προγραμμάτων Αθλητισμού της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, του δήμου Θεσσαλονίκης, προγραμματίζει τη διεξαγωγή αγώνων Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών.

Οι αγώνες θα γίνουν μεταξύ βετεράνων Καλαθοσφαιριστών, Δημοτικών Συμβούλων, Δημοσιογράφων, Υπαλλήλων του Δήμου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Βετεράνου Καλαθοσφαιριστή (τελευταίο Σάββατο Σεπτεμβρίου).
Σύμφωνα με πληροφορίες, που ελέγχονται για τη γνησιότητά τους, δύο στελέχη της διοίκησης Ζέρβα, άρχισαν, ήδη... ενδυνάμωση και κρυφές προπονήσεις, για να είναι πανέτοιμοι για αύριο: Ο λόγος για τον αντιδήμαρχο Πρασίνου, Σωκράτη Δημητριάδη και τον εντεταλμένο σύμβουλο Καθαριότητας και πρόεδρο της ΔΕΠΘΕ, Νίκο Ζεϊμπέκη!
Η υπηρεσία του δήμου, κατά την διάρκεια των αγώνων θα συγκεντρώσει τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 στο κλειστό  Γυμναστήριο Τριανδρίας κατά τις ώρες 11:00-15:00 και στο κλειστό  Γυμναστήριο της Μ.Ε.Ν.Τ., κατά τις ώρες 14:30-18:00 .
Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες και οι φίλαθλοι, όπως προσφέρουν συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Θεσσαλονίκης.