Η ΠΟΕΔΗΝ ανοίγει αύριο, Παρασκευή, το χορό των κινητοποιήσεων στο πλαίσιο της 84ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.


Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία θα πραγματοποιήσουν πορεία στις 8 το πρωί, με αφετηρία το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και κατάληξη στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Τη σκυτάλη θα πάρουν το απόγευμα οι εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι δίνουν ραντεβού, στις 6, στο Λευκό Πύργο.


Το Σάββατο το πανεργατικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ


Οι διαμαρτυρίες των συνδικάτων θα κορυφωθούν το Σάββατο, ημέρα εγκαινίων της Διεθνούς Εκθέσεως και της ομιλίας του πρωθυπουργού στους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας. ΓΣΕΕ και Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης καλούν σε συγκέντρωση, στις 6 το απόγευμα, στο Άγαλμα του Βενιζέλου.

Την ίδια ώρα μέλη του ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Αριστοτέλους. Στο συλλαλητήριο θα δώσει το “παρών” και ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στις 6 έχει προγραμματιστεί και η συγκέντρωση μελών κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και εκπροσώπων του αντιεξουσιαστικού χώρου, στην Καμάρα.

Στις 7 μ.μ., μακεδονικά σωματεία θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, διαμαρτυρόμενα για τη Συμφωνία των Πρεσπών.