[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Αφιέρωμα στον Παπάζογλου απόψε στην ΤούμπαΜουσικό αφιέρωμα στον Νίκο Παπάζογλου πραγματοποιεί σήμερα, Σάββατο 21 Σεπτέμβρη 2019 στις  7 το απόγευμα, η Πρωτοβουλία Κατοίκων Τούμπας, έξω από το Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, 


Το αφιέρωμα γίνεται "για να θυμηθούμε και να τιμήσουμε για ακόμα μια χρονιά, τον Νίκο της γειτονιάς και της καρδιάς μας" , όπως υπογραμμίζουν στο κάλεσμά τους οι οργανωτές.

Η εκδήλωση θα γίνει λίγο πιο πάνω από το περίφημο "Αγροτικόν", το στούντιο του Νίκου Παπάζογλου, εκεί που ηχογραφήθηκαν οι δίσκοι που αγαπήσαμε, αλλά και που συναντήθηκαν παρέες καλλιτεχνών που, κόντρα στο ρεύμα, έδωσαν νέα πνοή στο λαϊκό ελληνικό τραγούδι. Κι ο Παπάζογλου, από το παιδί που συνεισέφερε με δυο τραγούδια στον αξέχαστο δίσκο του Μανώλη Ρασούλη και του Νίκου Ξυδάκη (και με τη φωτογραφία του στο εξώφυλλο) εκτινάχθηκε και κάθισε στις καρδιές όλων μας, οργώνοντας την Ελλάδα με τη Λοξή Φάλαγγα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]