[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

263.737 επισκέπτες στην 84η ΔΕΘΈναν πρώτο απολογισμό δημοσιοποίησε, απόψε, η ΔΕΘ για την 84η διοργάνωση. Στον απολογισμό συμπεριλαμβάνεται ο αριθμός των επισκεπτών, ενώ φαίνεται πως είναι νωρίς για να ανακοινωθούν οι επιχειρηματικές πράξεις που έγιναν στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ.


Τις πύλες της 84ης ΔΕΘ πέρασαν 263.737 επισκέπτες. Συμμετείχαν πάνω από 1.600 εκθέτες έναντι 1.494 πέρυσι, αλλά και 18 διεθνείς συμμετοχές.

Στους επισκέπτες αυτούς περιλαμβάνονται, φυσικά και όσοι επισκέφθηκαν τη ΔΕΘ για να παρακολουθήσουν τις καθημερινές συναυλίες που διεξάγονταν στην πύλη της ΧΑΝΘ. Μόνον χθες, για την Πάολα είχαν συγκεντρωθεί χιλιάδες -κυρίως νέοι- ελάχιστοι από τους οποίους ενδιαφέρονταν, φυσικά, για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Επόμενη Τιμώμενη Χώρα θα είναι η Γερμανία.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]