[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Επιχείρηση - σκούπα στη Θεσσαλονίκη

Επιχείρηση - σκούπα πραγματοποίησε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα 33 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα.


Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες (27-08-2019) κατά τις ώρες 18.00 – 24.00 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης -και ιδιαίτερα σε Καμάρα - Ροτόντα, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, πλατεία Ναυαρίνου, πλατεία Αριστοτέλους, στις οδούς Μοναστηρίου, Γιαννιτσών και αλλού. Ελέχτθηκαν 150 άτομα (οι 123 ήταν αλλοδαποί) και 103 οχήματα.
Οι 33 συλλήψεις αφορούν παραβάσεις του Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών», του Νόμου «Περί Αλλοδαπών», του Νόμου «Περί Όπλων», ενώ βεβαιώθηκαν 56 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης.
 κατά την οποία:
Διατέθηκαν συνολικά 95 Αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας, Αλλοδαπών, Τροχαίας και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]