[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Αλλοδαποί δεν επέτρεπαν σε αμαξοστοιχία να φθάσει στο σταθμό!Το είδαμε κι αυτό... Περίπου 130 αλλοδαποί, οι περισσότεροι χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, σταμάτησαν πάνω στις γραμμές του τρένου, όταν έφθανε στο σταθμό της Θεσσαλονίκης εμπορική αμαξοστοιχία και δεν επέτρεπαν τη διέλευση!


Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 8.30 το πρωί, στο σταθμό Διαλογής στο ύψος του Κορδελιού και, σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Υπηρεσίας Υποστήριξης Κυκλοφορίας του ΟΣΕ Μακεδονίας- Θράκης, Χρήστο Τούρτα, που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, “ οι αλλοδαποί συγκεντρώθηκαν όταν η εμπορική αμαξοστοιχία 80502 από Αθήνα έμπαινε στον Σταθμό Διαλογής και δεν επέτρεπαν να φτάσει στον τελικό προορισμό της. Ωστόσο, ο μηχανοδηγός κατάφερε με σφυρίγματα και υπομονή να συνεχίσει και το τρένο έφτασε στον σταθμό. Εκτιμήσαμε ότι ήταν περίπου 100-130 άτομα”.

Στη συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία και οι περισσότεροι από τους αλλοδαπούς έφυγαν με τη θέα των αστυνομικών. Κάποιοι παρέμεναν στα άκρα της γραμμής κι έγιναν έλεγχοι από τους αστυνομικούς για το αν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα. Όσοι δεν είχαν τέτοιου είδους έγγραφα οδηγήθηκαν στο Αλλοδαπών για έλεγχο.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής το περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο. Όπως υποστηρίζουν, καθημερινά συγκεντρώνονται στο σημείο εκατοντάδες αλλοδαποί, οι οποίοι αναμένουν κυρίως εμπορικές αμαξοστοιχίες, στις οποίες επιβιβάζονται κρυφά, για να φθάσουν στα ελληνοσκοπιανά σύνορα. "Οι εικόνες θυμίζουν ταινίες του αμερικανικού κινηματογράφου", μας είπε χαρακτηριστικά ο Κ.Β., κάτοικος της περιοχής.

Αυτήν την ώρα επικρατεί ηρεμία, με ελάχιστους αλλοδαπούς να βρίσκονται στην άκρη των γραμμών στο σταθμό Διαλογής.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]