Με λίγη τύχη, ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και βλέπει, πλέον... Μπρατισλάβα.


Ο Δικέφαλος προηγήθηκε με κεφαλιά του Σφιντιέρσκι στο 27' από σέντρα του Γιαννούλη - αν και είχε καλύτερες ευκαιρίες για να βάλει γκολ (δυο φορές ο Πέλκας, τη μία μάλιστα από το πέναλτι, αστόχησε). Πήρε τη διαφορά που ήθελε στο 76 με τυχερό γκολ του Μίσιτς (πήγε για σέντρα από τα δεξιά και... κάρφωσε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Κνετ). Ήταν σαφές πως, από εκεί κι έπειτα, ήθελε να διαχειριστεί το παιχνίδι και να μην κουραστεί (αν και είχε κι άλλες ευκαιρίες).

Ο Παναιτωλικός πίεσε στο β μέρος, ήταν καλά οργανωμένος, αλλά δεν απείλησε καθόλου. Είχε την μοναδική του τελική στην εστία στο... 93΄ με τον Ντάλσιο και πέτυχε να μειώσει σε 2-1. Σε 90 λεπτά, εκτός του γκολ είχε δύο σουτ άουτ...

Καλύτερος από τους γηπεδούχους ο νεαρός Γιαννούλης και από τους φιλοξενούμενους ο σκόρερ.

Η ταυτότητα του αγώνα


Γήπεδο: Τούμπας
Γκολ: 27' Σφιντιέρσκι, 76' Μίσιτς / 93' Ντάλσιο
Κίτρινες:  29' Ντάγκλας / 15' Λουσέρο, 80' Ντουάρτε
Κόκκινες: - / -

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ(Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Λημνιός, Εσίτι, Ντάγκλας, Μπίσεσβαρ (61' Μίσιτς), Πέλκας ( Τζαμπά), Σφιντέρσκι (6' Άκπομ).
Παναιτωλικός (Λουίς Κάστρο):  Κνέτ, Λιάβας, Γιοβάνοβιτς Μαλής, Σανιά ,Λουσέρο(76' Τσιγγάρας), Ντάλσιο, Ρομάν(68' Ντουάρτε), Φυτόπουλος (46' Μπιάι ) Ντίαζ, Μπαϊροβιτς.