[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Άναψαν τα αίματα για το σταθμό Βενιζέλου του μετρόΣτο χορό, τόσο κατά του νέου δημάρχου της Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, όσο και του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, μπήκε η Κατερίνα Νοτοπούλου, βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και
επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Θεσσαλονίκη Μαζί"

Υπενθυμίζεται πως μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στο ΥΜΑΘ, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας τόνισε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει λύση κοστολογημένη με συγκεκριμένη εντολή και πως πρέπει να βρεθεί άμεσα μια λύση εφαρμόσιμη προκειμένου, όπως σημείωσε, να λειτουργήσει ο σταθμός.

Από την πλευρά του ο Απόστολος Τζιτζικώστας τάχθηκε υπέρ της απόσπασης και της επανατοποθέτησης των αρχαίων στο μετρό Θεσσαλονίκης.

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη "Θεσσαλονίκη Μαζί" ασκεί δριμύτατη κριτική και στις δύο τοποθετήσεις επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως "Ο σταθμός της Βενιζέλου πρέπει και θα συνεχίσει με τον υπάρχοντα σχεδιασμό (σ.σ δηλαδή τη συνέχιση των εργασιών με ταυτόχρονη διατήρηση και ανάδειξη των αρχαιοτήτων), για την ανάδειξη των πολλαπλών προσώπων της ίδιας της πόλης".

"Οποιοσδήποτε άλλος σχεδιασμός θα είναι καταστροφικός στο πριν και στο τώρα", διαμηνύει η παράταξη της Κατερίνας Νοτοπούλου.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]